Oна кога ќе те прашат каде одиш за време на полицискиот час

Каде одиш за време на полицискиот час?

ОНА КОГА ЌЕ ТЕ ПРАШАТ КАДЕ ОДИШ ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Posted by Gledy on Sunday, 19 April 2020

Треба да ги аболицират сите претседателот и да чукат јајцата