Јас не сум се родила во овој живот да сецкам салата

Јас не сум се родила во овој живот да сецкам салата

ЈАС НЕ СУМ СЕ РОДИЛА ВО ОВОЈ ЖИВОТ ДА СЕЦКАМ САЛАТА

Публикувахте от Gledy в Събота, 5 октомври 2019 г.

Славица – Плата

Славица и Ирена – Соседи