Генерална проба пред отварање на експресен пат Штип-Крупиште

Генерална проба | Штип - Крупиште

ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ПРЕД ОТВАРАЊЕ НА ЕКСПРЕСНИОТ ПАТ ШТИП - КРУПИШТЕ #ГрадимеПоПлан

Публикувахте от Gledy в Неделя, 8 септември 2019 г.

Виолета Томовска – Денес над Македонија

Летонија – Македонија | 14′ Горан Пандев