Виолета Томовска – Денес над Македонија

Химна на Република Македонија | 08 септември 2019

ХИМНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА08 септември 2019

Публикувахте от Gledy в Неделя, 8 септември 2019 г.

Аљу, аљо…

Генерална проба пред отварање на експресен пат Штип-Крупиште